Hvordan foregår en clairvoyance?

Hvordan foregår en clairvoyance?

Hvordan foregår en clairvoyance?

Jeg har ikke brug for at få information om dig forud for clairvoyancen.

Jeg stiller ind på dig og videregiver,hvad jeg modtager.

Min form er kærlig og samtidig meget direkte.
Typisk vil der komme beskeder omkring din personlighed og videreudviklingen af den, din levevis, dine fremtidsmuligheder, og hvad du skal gøre/ændre for at komme videre.
Der vil ofte også komme beskeder omkring de talenter eller muligheder, du kan udnytte endnu bedre.

Af og til dukker der måske en afdød op med et budskab til dig – eller informationer fra tidligere liv, din sjæl har levet. Jeg hjælper dig med at få det ”oversat” til det liv, du har nu.

Typisk videregiver jeg i ca. 40 minutter, kun afbrudt af, at jeg måske tjekker, at du kender til det, jeg taler om. Du er selvfølgelig velkommen til at bidrage. De sidste 5-10 minutter bruger vi til spørgsmål fra dig, som jeg efter bedste evne vil videregive svarene på.

Det er ikke mig, der afgør, hvad der kommer igennem til dig. Jeg udtrykker det, jeg får at vide. Du kan derfor opleve at dukke op med et brændende ønske om, at et bestemt emne skal blive berørt eller ønske at høre et bestemt svar på et spørgsmål. Nogen gange sker det bare ikke. Min oplevelse er, at det ofte handler om, at der er en læring til dig, som du selv skal opdage ved at leve dig frem til erkendelsen: Somme tider giver livet os ikke det vi gerne vil have, men det vi har brug for, fordi der er noget, vi ikke har forstået.

Ofte får jeg vist billeder sammen med det, jeg skal præsentere for dig. Af og til deler jeg billedet med dig, fordi det har en symbolsk betydning, der enten vil hjælpe dig til bedre at huske emnet – eller fordi vi vender tilbage til det senere i Clairvoyancen. En sjælden gang har et billede en helt særlig betydning for dig, som kun du kender – og der vil jeg ofte spørge dig, hvorfor jeg bliver ved med at se præcis det billede.

Hvis du ønsker at kombinere med healing, så bruger vi det sidste kvarter på healingen.